Diensten


Rendabele energetische optimalisatie van uw productieprocessen

Energie-intensieve productieprocessen kunnen vaak met meer dan 20% geoptimaliseerd worden, wat het project automatisch rendabel én duurzaam maakt.


Analyse, oplossing en implementatie, uw garantie op succes

CEE analyseert het potentieel, stelt een gedetailleerde procesoptimalisatie voor en bouwt indien gewenst de oplossing van A tot Z. Op die manier garanderen we het rendement van die optimalisatie en haalt u uw doelstellingen met behoud van capaciteit en kwaliteit van de productie-installatie.

Een systematische aanpak met een bewezen gestructureerde methodiek

Gespecialiseerde ingenieurs lichten uw bedrijf door tijdens doorgedreven energieaudits. Zij worden hierin bijgestaan door de mensen van Engineering en Construction, om op zo efficiënt mogelijke wijze alle projecten te selecteren die technisch en financieel de meeste kans op slagen hebben. Een gedegen Energiemonitoring vormt dé uitgangsbasis voor het identificeren van de juiste systeemoplossingen, de dimensionering van installaties en het vastleggen van garanties richting implementatie.


CEE besteedt tijdens de Basic Engineering en de Financial Engineering erg veel aandacht aan zowel de technische als de financiële haalbaarheid van energieprojecten. De Detailed Engineering, de constructie en de prestatieborging van energieprojecten bieden we turnkey aan. CEE engageert zich op die manier van bij het begin voor technisch haalbare en financieel rendabele projecten.